Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2021 15:13 - 5 малки детайли, които ще ни накарат да се почувстваме сякаш в нов дом
Автор: itronix Категория: Бизнес   
Прочетен: 1781 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Има много тънкости, които биха ви накарали да се почувствате в нов дом дори всъщност да не се е наложило да предприемете крачка към реална смяна на жилище.

Ако предположим, че сте на квартира или пък жилището си е ваше, но е старо строителство– в двата варианта комфорта, сигурността и личният уют, който си създавате са от основните движещи механизми на това да ви е добре у дома. Моят дом – моята крепост, нали?

Кои детайли биха ви доближили към вътрешното усещане за новост и промяна?

Безспорно това да подмените ключалките на вратите, най-вече входната, си е водещия елемент в това да се почувствате на ново място – и то всъщност главно заради факта, че никой външен човек не разполага с ключ.

Тази смяна е най-характерна и честа именно, когато купуваме жилище от друг собственик или сме наематели.

Освен сигурност и спокойствие с подмяната на ключа си осигурявате и подобрение в заключващия механизъм, както и абсолютното право на избор какъв тип заключване да монтирате.

Новите картини – красотата на изкуството никога не е излишна, знаем го.

Подмяната на картините, които красят стените ви може да донесе изключително много индивидуална и свежа нотка на дома ви. Дали ще се спрете на произведение, което поръчвате лично за вас, дали ще се впечатлите от дадена картина и ще решите, че би намерила място в дома ви или пък ще предпочетете модерните пана за стена – всичко това ще ви донесе още и още от самите вас.

Може да не сте предполагали, но избраната от самите вас нова декорация на помещенията ви всъщност отразява именно начина, по който вие сте избрали да се чувствате и живеете. Какво по-подходящо решение за това да внесете новост?

Новите осветителни тела ви приближават към усещането за ново място или поне обновен дом с още една идея. Във времена като днешните с толкова разнообразие във видове и стил, можете да сте спокойни, че ще откриете именно вашата представа за визия. 

Различни и уникално форми на осветлението ви, прибавено и различното място откъдето може да свети – красива новост, безспорно.

Вградени LED осветления или красиви семпли осветителни тела придават буквално и преносно нова светлина в дома ви.

Смяна на електрическите ключове и контакти е един елемент, който дава възможност с малка инвестиция ще постигнете големи резултати в промяната на интериора в дома. Цветни, или бели, заоблени или с прави форми – избираш ти. Може да добавите и допълнителна функционалност – например контакт Шуко с двойно USB зарядно може безпроблемно да заеме мястото на обикновения контакт.

Новите завеси или щори – незаменим елемент от всяко обзавеждане.

Тук всеки би се съгласил, че новите завеси биха внесли огромна иновативност във вашата крепост. Смяната на цвета, шарките или дори самия вид на щорите или завесите променят не в малка степен цялостната визия на даденото помещение. Това от своя страна безспорно ще ви породи чувството, че сте на ново място докато реално сте си у дома.

Нека не пренебрегваме и довършителните елементи и аксесоари, които допълват цялостната картина, и то можем да кажем, почти незаменимо.

Възглавничките, които небрежно могат да намерят място на дивана в хола и върху спалнята като част от спаното бельо; малки шкафове и декорации, които „отварят“ визията и радват очите още повече; табуретки за декор или саксии с красиви цветя.

Всеки един аксесоар, който би спечелил вниманието ви и бихте сложили у дома е достатъчно сигурен начин да се почувствате като на ново място. Именно защото силата на малкит детайли никога не е за подценяване.

Дерзайте и създавайте уют и позитивизъм в дома си.

Автор: Итроникс ЕООД




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: itronix
Категория: Бизнес
Прочетен: 4803
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930